woensdag 27 april 2011

Zoveel te doen, zo weinig......fruitkisten

Vorige week zag ik op MP oude fruit/veilingkisten. Het was in de buurt dus ik er zes gehaald. Dat moest toch wel genoeg zijn om een andere tuinkast te maken. De oude kon echt niet meer. Dat is gelukt.
Alleen nog even een kleurtje bedenken......even geen wit. Ben er nog niet uit.

Kijk ik ondertussen nog even in wat woonbladen en ja hoor.....weer twintig nieuwe manieren gevonden om de
kisten te pimpen. Nu heb ik er maar zes dus dat betekend....andere er bij halen.
Nu was dat vorige keer al niet zo'n succes omdat deze meneer op een boerderij langs het water woont. Op de een of andere manier kan ik daar niet blij van worden en ik moest ook nog een fietspad op. Heb ook weinig meegekregen van de tekst van de meneer alleen dat hij vroeg of ik ze ging verven. JEP. Eeuwig zonde vond hij het.
Ik zat dus al bij het volgende probleem, draaien was geen optie dus achteruit terug. Natuurlijk keek ik alle kanten op....behalve de goede en zat op vijf centimeter na in de plomp. WEER TERUG?? Ik kijk manlief wel even heeeel lief aan. Maar moet ze wel hebben.

8 opmerkingen:

 1. Ohhh..veilingkistjes....die wil ik ook nog eens voor mijn tuin. Ben benieuwd wat je er van gaat maken.....Laat je toch wel zien!!!!!
  Ik stop maar even met spullen kopen. Ik krijg van alle kanten commentaar, vooral van de twee puberzoons. Dochter was gelukkig wel helemaal weg van mijn Xenos-sidetable....
  Groetjes,
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is er geen ander adresje in de buurt want hier krijg je het spaans benauwd van! Maar manlief kan natuurlijk ook, dan hoef je met meneer ook niet in discussie over het wel of niet verven van de kisten!

  We horen nog wel hoe het afgelopen is ;-)!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij koopt ze en doet er toch mee wat je wil...? of je ze nu verft of niet, leg die vent z'n commentaar maar naast je neer en als je nog kistjes wil gewoon een paar bij halen en je man laten rijden ;-))

  ze zij leuk hé die kisten! ben benieuwd hoe het er gaat uitzien!

  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk joh die kisten, ben heel benieuwd als je het zover heb,succes ermee...
  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij hebt er toch wat voor over zeg en bijna de plomp in...pas maar op!!!Sraks moet manlief met een hengeltje achter je aan..ha,ha.

  Groetjes,eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Even een reactie, mijn lieve buurvrouw is 80!!!!!!! Een blog maken zit er niet meer in...maar een leuk cadeautje voor haar wel hoor!!!!

  Groetjes!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ojee....dat klinkt spannend!!

  Laat manlief er nog maar een paar halen dan.Moet er niet aan denken dat er wat gebeurd!!

  Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!!

  Lieve groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoi
  wilde je even bedanken voor je leuke reactie op mijn blog
  tuurlijk kom ik even terug spieken en ga jou ook volgen wel zo gezellig toch....

  gaaf zijn die kisten he, ik heb er maar een paar maar vind ze ook zo leuk... maar zou inderdaad je man lief aankijken en acht als we lief kijken doen onze manen toch alles voor ons!!!!

  gr cindy

  BeantwoordenVerwijderen