woensdag 25 januari 2012

BWAAAA

Het is even wennen maar we zitten. Letterlijk. We hebben de belangrijkste dingen ondertussen en van hieruit verder. Best wennen. Geduld stond niet in mijn woordenboek maar leer het nu ;) We wonen nu sinds 22 december op een nieuw adres en dat is int begin heel vreemd geweest maar ondertussen begint iedereen nu zijn plekje te krijgen.
Ik doe er zelf denk ik iets langer over maar dat is vooral omdat het huis nog niet "huiselijk" is en voelt. Heb een hoop klein "spul" mee kunnen nemen maar echt een kast om dingen een vaste plek te geven gaat nog even duren. Op zich geen probleem. De rust is weder gekeerd en het is weer gezellig zodra we allemaal weer thuis komen. En dan bedoel ik ook allemaal want de oudste bleef op het laatst steeds meer weg. Nu is de club weer compleet. Vanaf hier weer opbouwen en de gezelligheid weer opbouwen in het interieur. Dat moet goed komen met jullie grote idee├źn en kleine maar o zo belangrijke tips en trucjes.  

4 opmerkingen:

 1. Succes met alles Eveline en het zal best moeilijk zijn...fijn dat de club weer compleet is!

  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Eveline,

  Je bent er weer! Leuk!!
  Tuurlijk is dat wennen...het heeft even tijd nodig!

  Maar dat gaat vast allemaal goed komen!

  Fijn dat jullie weer allemaal samen zijn, met z'n allen er tegenaan!!

  Fijne dag.

  Lieve groet, Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo eveline,

  Fijn dat de rust weer een beetje terug is gekomen bij jullie. Alles heeft zijn tijd nodig. Neem het en dan gaat alles goed komen met jullie.
  Fijn dat je er weer bent. En succes met het verder "thuis" maken van jullie huis!

  Groetjes astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Eveline, door drukke werkzaamheden kwam ik er niet toe om te reageren, ook al is je post al weer een paar maandjes oud:)) Ik hoop dat j heerlijk geniet van je nieuwe stekkie en wat goed om te lezen dat ook oudste steeds meer geniet van die warme huiselijkheid van je gezin..
  Geniet lekker van deze dingen ook al is er veel aan vooraf gegaan, knap dat je er zo mee omgaat.
  Wie weet weer tot blogs, misschien komt er binnenkort wel een leuk paaspostje van je:)))

  Een lieve groet,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen