woensdag 24 augustus 2011

ben er nog wel

het is heeeeel lang stil geweest maar ben er nog!!! kan alleen nog geen rust vinden. ik sta met 1 been buiten het huis en 1 been nog binnen. ondertussen hebben we huwelijks therapie geprobeerd maar dat ging het ook niet worden is afgelopen maandag gebleken. jammer....
hier in huis gebeurd nu niet veel meer behalve het natuurlijke nodige soppen en opruimen en heb ondertussen de hoezen van de banken veranderd in zwart en de kroonluchter vervangen naar iets meer neutraals. praktisch vooral dus voor een man. al het kleine spul is weg en rommelmarkten laat ik dit jaar maar even aan me voorbij gaan. gaat me wel aan het hart merk ik maar het is even niet anders, zodra ik een plekje heb om weer verder te kunnen ga ik natuurlijk weer bloggen. tot die tijd nog druk met regelen en heel veel papierwerk en het hele traject een plekje geven. tot snel hoop ik.

5 opmerkingen:

 1. Sterkte en tot gauw!

  knuffel!
  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel veel sterkte.....

  we zien wel weer wanneer je er bent...neem je tijd...

  groetjes manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wens je veel sterkte toe en neem de tijd!!!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Eveline, il lees nu deze post pas, alweer een maand verder. Wat zal er een hoop gebeuren, je kids, je huis alles, ik wil jullie alle sterkte wensen, neem de tijd om alles een plekje te geven!!!

  Een lieve groet van Eefie

  BeantwoordenVerwijderen