woensdag 4 mei 2011

Al is het het laatste.....

Ja, het is gebeurd! Ik heb de naaimachine tevoorschijn gehaald....
Steeds zie ik zoveel leuke dingen voorbij komen. Ik wil het, ik wil het!!

Zodra de machine me zag en uit zijn winterslaap ontwaakte (een bijzonder lange) ging die natuurlijk op tilt. Alles bewoog behalve de naald en daarna...ma, hoe werkte dat ook al weer? Mijn moeder zou zelfs schoenen zelf maken als het kon dus heeft me er even doorheen geholpen.
Ondertussen doet hij  het en ben vijf strikken verder, dus nog zo'n twintig te gaan, of meer. Maar het gaat lukken!!! (ben eigenlijk heel boos, en wil de naaimachine het raam uit gooien, maar hou me in)

De stof is zo leuk en wil er eigenlijk wel gordijnen van hebben maar ben bang dat mijn moeder dan dingen  gaat roepen waar niemand blij van gaat worden (gordijnen nummer drie in twee jaar), dus zelf aan de slag. Eerst klein beginnen en wie weet....op een dag....


Wat het nu precies gaat worden, ik neem aan dat ik de foto's morgen, en zo niet, overmorgen op mijn blog zet. Misschien of waarschijnlijk is het niet je ding maar het gaat om het idee. IK EN DE NAAIMACHINE!!

5 opmerkingen:

 1. Geduld bewaren en blijven oefenen, zeker de naaimachine niet door het raam gooien, weet je wel wat dat kost een nieuw raam? ;-)) je strikjes zijn leuk, succes met de gordijnen, het lukt je vast!!

  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, wat knap, mijn naaimachine staat al een week in starthouding en wt denk je, hij staat nog zo,mat allerlei lapjes om hem blij te maken...zucht,Ik wens je succes!!! En heb bewondering voor je...


  Groetjes,Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kom via via op je gezellige blog, ik ga je volgen hoor! Heel fijn weekend gewenst, groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tsjaaa....naaimachine...hmmm op de 1 of andere manier wordt het nooit wat tussen ons terwijl ik zulke leuke ideeen heb....het loopt altijd uit op grote knopen garen aan het werkstuk, een gebroken naald en een vloekende ik.
  Succes met de strikjes.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben super benieuwd naar wat het worden gaat!!

  Werk maar hard door!!!!!!

  Hihihi!!

  Fijne zondag, Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen